MITT BÄSTA FIFA LAG NÅGONSIN!! *EXTREMA ICONS* – FIFA 20 SVENSKA

FUT Millionaire – FUT Trading Helper
MITT BÄSTA FIFA LAG NÅGONSIN!! *EXTREMA ICONS* – FIFA 20 SVENSKA

🌈 Andra kanal – 🌈

👉SOCIALA MEDIER👈
Twitter –
Snapchat – johanjewander
Instagram – Jewanderz

Grabbarna 👨‍👦 👨‍👦‍👦 👨‍👧 👨‍👧‍👦
Frolle –
Mapadax –
Zuno –
Olle –
Cactufee –
Ozzard –

👋Contact: jewanderz@hotmail.com

41 thoughts on “MITT BÄSTA FIFA LAG NÅGONSIN!! *EXTREMA ICONS* – FIFA 20 SVENSKA”

  1. Carlos Alberto moment på högerbacken kanske🤷‍♂️tycker att du borde bestämma laget själv men ta tips från kommentarerna tycker jag🤷‍♂️

  2. Kung👑❤️ du kan kanske få in en bättre höger back så länge bara inte Hakimi är bra för dig så tycker jag att du ska behålla men toty Manè är sjuk ifall du skulle byta honom mot Son. Men är Son bra så hålla kvar honom❤️ men ifall laget är bra för dig så håll dig till det

Leave a Comment